Mamo

Mamo on neljän laulajan muodostama kollektiivi, jota yhdistää ystävyys ja syvä kiinnostus ihmisäänen ilmaisumahdollisuuksiin. Vahvaääninen Mamo ammentaa musiikkinsa etnolaulutyyleistä — erityisesti Karjalasta ja Bulgariasta. Mamo julkaisi marraskuussa 2014 kriitikoiden ylistämän levyn ”Finno-Balkan Voices” yhdessä bulgarialaiskvartetin kanssa. Levy on ollut vuoden 2015 soitetuin laululevy eurooppalaisten radiokanavien maailmanmusiikkiohjelmissa. 

Mamoa voi kuulla myös Teija Nikun Finsko Pajdusko -levyllä sekä Jan Anderssonin ja Katja Ketun animaatiossa Mankeli. 
                                    
Kuva: Lars Kastilan

Emmi Kuittinen on laulaja, pedagogi ja hoivamuusikko. Emmi on perehtynyt suomalais-ugrilaiseen kansanmusiikkiin, erityisesti karjalaiseen lauluperinteeseen ja itkuvirsiin. Emmi tykkää baletista ja mummoista.

Emmi Kujanpää työskentelee laulajana / kantelistina, pedagogina sekä kirjoittajana ja säveltäjänä. Emmi on perehtynyt bulgarialaiseen lauluperinteeseen ja on tehnyt useita projekteja bulgarialaiseen lauluun liittyen. Emmi tykkää matkustelusta ja parvekeviljelystä.


Mira Törmälä on laulaja, pedagogi ja musiikin moniosaaja, joka on erikoistunut varhaisiän musiikkipedagogiikkaan. Sooloesiintymisissään hän yhdistelee laulua ja haitarinsoittoa. Mira harrastaa terapialeipomista ja vedessä kelluntaa.


Juulia Salonen työskentelee laulajana, muusikkona ja tarinankertojana. Hän yhdistelee esiintymisissään monesti tarinoita ja musiikkia. Hän on myös perehtynyt suomenruotsalaiseen kansanlauluperinteeseen. Vapaa-ajallaan Juulia retkeilee Sipoonkorven kansallispuistossa.